HVERDAGENS
HELTE

Vi fejrer cykelpendleren og giver dig tips og tricks til at perfektionere kunsten at cykle til arbejde.

Hos GripGrab er vi alle slags cyklister og vi ved at pendling betyder forskellige ting for forskellige cyklister. I løbet af to årtier har vi udviklet cykeludstyr og draget erfaringer fra cykelture til og fra arbejde gennem de skandinaviske årstider, så vi ved en ting eller to om udfordringerne ved at pendle på cykel: regnfulde dage, kolde morgener, utrygheden i tæt trafik og mere til. Med tiden har vi udviklet løsninger på disse udfordringer og indarbejdet dem i vores brede udvalg af cykeludstyr til alle forhold.

Vi ønsker, at flere cyklister skal opleve fordelene ved cykelpendling, og vi har gjort det til vores mission at skabe løsninger på de problemer man oplever, når man cykler til arbejde. Oplev vores udvalg af pendler-essentials, og læs videre for tips og råd om cykelpendling.

FORDELEne VED at PENDLe på cykel

Fitness

At pendle på cykel er en fantastisk måde at motionere på. Fordelene er både en bedre fysik og en styrket mental sundhed. Nogle ser pendlingen som "gratis" træningstid på en ellers hektisk dag i en travl uge. For cykelentusiaster er pendling en fantastisk måde at få trænet på uden det belaster familielivet.

Bekvemmelighed

At sidde fast i morgentrafikken på motorvejen kan være en frustrerende oplevelse. Cyklen er altid tilgængelig og en langt mere afslappende og smidig måde at komme frem på. Du bestemmer selv farten og rytmen. Du kan parkere din cykel alle steder og flere arbejdspladser tilbyder sikker og tør parkering af cyklen.

Tid

I nogle tilfælde kan cyklen endda være et hurtigere valg af transport end for eksempel bil eller offentlig transport. Du undgår også at skulle nå bussen på et bestemt tidspunkt eller at stresse afsted i bilen inden myldretiden starter.

Økonomi

Brændstof og vedligeholdelse af bil kan være en stor udgift, og billetpriserne for offentlig transport stiger med inflationen, alt imens de generelle leveomkostninger også stiger. Holdt op imod den næsten gratis mulighed for at pendle på cykel, er fordelene ved at cykle signifikante.

Oplevelser

Når du pendler på cykel, kan du løfte blikket og opleve dine omgivelser på en mere intens måde. Nogle vælger sågar at cykle en omvej for at forlænge deres tur og udforske nye ruter til arbejde.

Miljø

Cykling i sig selv er en aktivitet med nul-emission. Det er det perfekte valg for alle der ønsker at reducere deres kulstof- og mikropartikeludledning. Det hjælper miljøet og understøtter ønsket om at bidrage til at mindske udledning og forurening.

KUNSTEN AT PENDLE

OTTE LØSNINGER TIL DE MEST ALMINDELIGE UDFORDRINGER

Uanset om din næste cykelpendling er af valg eller nødvendighed, i byen eller på landet, som træning eller afslappet transport, er her en liste over de mest almindelige udfordringer for cykelpendleren - og måder at overvinde dem på.

KUNSTEN AT PENDLE #1
KØR VANDTÆT

At blive fanget i en regnbyge er en sikker måde at få en dårlig start på din dag. Bliver man våd, bliver man kold og det gælder især for dit hoved, hænder og fødder. Vandtætte handsker og skoovertræk holder dig varm, tør og komfortabel. Vandtætte produkter er essentielle for alle pendlere.

Shop Waterproof

kunsten at pendle #2
SKIL DIG UD - VÆR SYNLIG

Hi-vis (high visibility) udstyr er særligt relevant for den urbane pendler, men også for dem, der cykler på mørke landeveje, hvor cyklister er mindre forventet af bilister. Hi-Vis handsker og skoovertræk hjælper med at gøre dig synlig i trafikken da de sidder på bevægelige kropsdele og derfor vækker ekstra opmærksomhed.

kunsten at pendle #3
VARME OG ÅNDBARHED

Hvis du pendler på cykel året rundt, er det afgørende at holde dig varm og komfortabel, når kulden tager til. Men det handler ikke om at tage så meget tøj på som muligt, da overskydende varme hurtigt vil forårsage sved og dermed unødvendig fugtighed. Lag-på-lag af tilpas varmt og åndbart tøj skal tilpasses din måde at cykle på. Med et baselayer tæt på kroppen og et vindtæt lag yderst har du grundprincipperne på plads, og kan supplere med isolerende lag imellem.

kunsten at pendle #4
HOLDBARHED TIL DE MANGE KILOMETER

Som pendler er dit udstyr ude på frontlinjen mod forholdene. Regn, vind og sprøjt fra både regn og underlag, kan gøre det til en barsk affære især om vinteren. Handsker og skoovertræk yder beskyttelse og er lavet til kontinuerligt at blive brugt dag efter dag. De kan modstå forholdene. At investere i holdbarhed er at investere i den gode oplevelse.

kunsten at pendle #5
ALSIDIGHED

Bevidst valg af rute med henblik på at cykle gennem skoven for eksempel, kan medføre ændringer i underlaget og nye udfordringer. På grusveje kan der være behov for optimalt greb på styret, så et par handsker med silikonegreb på håndfladen er den rigtige løsning. Sådanne handsker kan samtidig bruges til weekendture på mountainbike eller gravelbike og giver dermed muligheder for alsidighed i brug af handskerne.

kunsten at pendle #6
HYGIEINE

Lag-på-lag princippet, med et baselayer tæt på din hud, er den fornuftige løsning for at forblive komfortabel under dine pendler-ture. Yderst vælger man som regel et åndbart og vindtæt beskyttende lag og imellem disse to lag vælger man et tilpas isolerende lag baseret på vejr og temperatur. Ved at bruge baselayers med Polygiene® teknologi undgår du stoffer, der opbygger dårlig lugt over tid, og holder dit udstyr friskt og klar til næste tur.

kunsten at pendle #7
STIL OG FUNKTIONALITET

At klæde sig på til pendling betyder forskellige ting for forskellige ryttere. En engageret rytter, der bruger pendlingen som træning, vil se anderledes ud end en mere afslappet pendler - men deres prioriteter er ens: valg af udstyr, der optimerer deres måde at cykle på. Funktionalitet kombineret med vores tidløse design matcher både træningsturen og hverdagstransporten. Vores
produkter er designet til at fungere med dit foretrukne look, uanset om dit look er hurtigt og tætsiddende eller en mere afslappet hverdagsstil. Vores vandtætte strikkede produkter er gode eksempler på vores tilgang til at kombinere subtil elegance med en fremragende funktionalitet.

kunsten at pendle #8
TOUCH SCREEN FUNKTION

Brug din telefon uden at tage dine handsker af. Touchscreen-funktionalitet giver dig mulighed for at betjene din telefon med handskerne på. Du kan besvare en telefonopkald, vælge en playliste eller navigere på et kort uden at tage handskerne af, og holder dermed varmen i hænder og fingre.

Shop Touchscreen Gloves