GRIBBEN
GRAVEL

2023

VI GLÆDER OS TIL GRIBBEN

Kom i stemning til Gribben Gravel med et tilbageblik på sidste års race, bliv klar til dette års tur rundt i det efterårsklædte Gribskov og bookmark allerede nu galleriet hvor 2023 billederne fra GripGrab Media Crew vil blive uploadet til gratis download.

  1. CHECK VEJRET
  2. Dit race outfit er vigtigt. Klæd dig efter hvor hårdt du vil køre, og hvordan vejret er. Husk, at du altid kan tage lag af, eller åbne en trøje under løbet.

  3. KØR DIT EGET TEMPO
  4. Det er nemt at blive "gribbet" af stemningen, og forsøge at holde hjul i et alt for højt tempo. Hold igen i starten og tøm tanken i slutningen af ​​løbet. Erkend din form og tilpas din rytme derefter.

  5. SLANGER OG PLUGS
  6. Gribskov er en af ​​de smukkeste rammer for et efterårsløb, men Gribskov har også sin del af flintesten. Punkteringer vil ske, så husk at tage slanger, plugs og co2 eller pumpe med. Det er aldrig sjovt at slutte et løb på fælgen.

  7. ENERGI-PLAN
  8. Uanset om du kører den korte eller den lange rute, så vil helt sikkert du presse dig selv, og køre godt til. Hav en energiplan klar, og hold dig til den. Glem ikke at spise og drikke, ellers gå du ned på energi og skal slæbe dig i mål.

  9. POSITIVE VIBES
  10. Gribben er et race for nogle og en fest for andre. Fælles er glæden ved at køre grus. Husk at smile og spred god stemning. Ude på sporet er der GripGrab fotografer der fanger de gode øjeblikke.

ACTION FOTOS FRA RUTEN

Igen i år er der fotografer fra GripGrab Media Crew der fanger de gode øjeblikke ude på ruten. Billederne er til frit brug og gratis at downloade. Link til 2023 galleriet finder du i banneret herunder. Missede du billederne fra sidste år, kan du finde 2022 galleriet her:  https://media.gripgrab.com/gribbengravel

Gribben gravel
FOTO GALLERI
2023 fotos

GRIBBEN ESSENTIALS

Her er vores bud til de essentials der skal til for at være klædt godt på til Gribben. Vi fejrer løbet med 20% på disse udvalgte produkter.

Gælder til den 5. November 2023.