Dygtig debitor/kreditorbogholder til Skovlunde - med flair for IT

Om virksomheden

GripGrab er et high-end brand i den europæiske cykelindustri med salg via over 1000 forhandlere både online og offline. Vi består af et dedikeret og passioneret team, som arbejder for den samme mission hver dag: At få flere mennesker til at opleve de positive effekter som cykling har på både krop og sjæl.

GripGrab er en international virksomhed og udgør det primære selskab i en koncern med fire datterselskaber og cirka 40 medarbejdere i seks forskellige lande. Knapt halvdelen af medarbejderne arbejder fra det danske hovedkontor.

Siden den spæde start i år 2000 har vi været Gazellevirksomhed fem år i træk og ambitionen er fortsat stabil, høj vækst og udvikling.

Virksomheden har til huse i indbydende, lyse lokaler der emmer af, og understøtter passionen for cykling. Miljøet er roligt og med et dedikeret fokus på, at nå i mål. Der er en uformel, afslappet og humoristisk omgangstone og et godt sammenhold. Det er meget sigende for kulturen, at de fleste medarbejdere cykler til arbejde og prioriterer at mødes og spise frokost sammen hver dag.

De fleste medarbejdere er aktive sportsudøvere med en passioneret tilgang til produkterne. Miljøet er således med stor fokus på og passion for cykling og en aktiv og sund livsstil.

Læs mere på www.GripGrab.com

 

Stillingsbeskrivelse

Du kommer til at beskæftige dig med opgaver med hovedvægten lagt på debitor- og kreditorbogholderi. Du vil referere til vores CFO og udgør, sammen med regnskabschefen og CFO’en det stærke team, der med sans for både detalje og med overblik, varetager regnskaberne for flere selskaber. I får således et tæt og godt samarbejde, hvor der løftes i flok. 

Vi forestiller os, at din tid bliver fordelt med cirka 50% på debitorbogholderi, 25% på kreditorbogholderi og 25% på finans og øvrige opgaver. De fleste opgaver understøttes af IT-løsninger som fx Collection Management, Document Capture, Expense Management etc. og det er en fordel hvis du er vandt til at arbejde med tilsvarende løsninger.

Dine opgaver bliver hovedsageligt:

DEBITORBOGHOLDERI

 • Oprettelse og vedligeholdelse af debitorkartotek
 • Bogføring af daglige indbetalinger (ind- & udenlandske)
 • Afstemning af debitorer
 • Opfølgning og behandling af aldersfordelt liste, udsendelse af rykkere
 • Behandling og overdragelse af kunder til inkasso
 • Besvarelse af mails og telefonkald fra kunder og salgsteam

KREDITORBOGHOLDERI

 • Oprettelse og vedligeholdelse af omkostningskreditorkartotek
 • Bogføring af omkostningskreditorfakturaer
 • Rejse- og Mastercard-afregninger
 • Betaling af leverandørfakturaer, og bogføring af disse
 • Afstemning af omkostningskreditorer

FINANSBOGHOLDERI

 • Håndtering af bankafstemninger
 • På sigt, lønadministration/Lønbehandling (Danløn) samt udenlandske lønninger via internationale lønbureauer
 • Indberetning af lønrefusioner
 • Indberetninger til Danmarks statistik

ØVRIGT

 • Back-up i forhold til det øvrige bogholderi
 • Assistance ved måneds- & årsregnskaber


Miljøet er uformelt, målrettet og roligt med en direkte kommunikation.

Du trives med en høj grad af selvstændighed i jobbet og er interesseret i mangeartede hands- on opgaver.

Du arbejder bedst ud fra devisen om frihed under ansvar, og du er vant til selv at planlægge dine opgaver og strukturere din tid. Du har evnen til at skabe dig et overblik over systemer og forretningsgange, så du altid er på forkant. Du evner at sætte dig ind i nye problematikker og du tør forsøge at løse dem.

Du motiveres af det mindre miljø, hvor der er kort fra idè til beslutning, og hvor man naturligt yder en indsats, hvor det måtte være påkrævet.

Du er en person som kender dit værd, og som derfor også hviler godt i dig selv. Du er knivskarp på dit bogholderi og på dine deadlines. Du kan sige både til og fra i dialog med såvel kolleger som kunder. Du er en type som naturligt opsøger informationer, og du bider dig fast, til opgaven er løst. Du er robust.

Du har en god serviceminded indstilling - og du har en positiv tilgang til livet. Du trives i din kommunikation med mange, forskellige persontyper i Danmark og i udlandet.

Alle arbejder ud fra devisen om frihed under ansvar og med en høj grad af gensidig fleksibilitet. Der er således mulighed for at tilrettelægge arbejdsdagen og også mulighed for at arbejde hjemmefra – men med primær base på kontoret.

 

Uddannelse og Karriere

Vi forestiller os, at du kommer fra et bogholderi med et internationalt snit. Fagligt er du en knivskarp bogholder, der finder stor motivation i både debitor- og kreditorbogholderi.

Uddannelsesmæssigt har du eventuelt Merkonom i Regnskab eller tilsvarende, men det er ikke et krav. Vi ser på din praktiske, solide erfaring fra en tilsvarende stilling. niveau.

 

IT

Det er virksomhedens ambition, at alle processer bliver understøttet af effektive IT systemer.
Hjertet i virksomhedens økonomiafdeling er MS Dynamics NAV/TRIMIT med en række Continia add-on’s. Det er helt afgørende for succes i stillingen, at du trives med IT-baserede processer og er ”knivskarp” i MS Dynamics NAV. Vi forventer ikke, at du selv udvikler nye rutiner, men at du er indstillet på at tilegne dig ny IT-viden og at sætte dig ind i komplekse rutiner.

 

Sprog

Koncernsprogene er dansk og engelsk og det er nødvendigt at du taler og skriver begge sprog på et godt niveau. Du vil have såvel mundtlig som skriftlig dialog med udenlandske medarbejdere og partnere.

 

Tiltrædelse

Vi ser gerne, at du kan starte hurtigt, men venter naturligvis gerne på den rette person.

Vi kalder løbende til samtale på stillingen. Kontakt os og hør, hvordan du passer ind.

 

Løn

God løn efter kvalifikationer.

Frokostordning, træningsfaciliteter, bad og omklædning samt fleksible arbejdsvilkår.

 

Reference

anl/Bogholder Skovlunde

 

Send din ansøgning og stil eventuelle spørgsmål til:

Jobmægleren ApS, Att: Anette Laursen
mail@jobmaegleren.dk
Tel: 70272922

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

 

 

Photo: Martin Paldan from an autumn ride on Mallorca, November 2019. 

GripGrab Journal